Jag har haft en helt underbar måndag! Förmiddagens träning gick riktigt bra. Jag tränade axlar och mage och pumpade på ordentligt. Tror stenhårt på träningsvärk i axlarna imorgon ;)

Sedan for jag till Ann och surrade lite. Vi såg även på filmen Bodygard, men jag missade slutet eftersom jag hade nästa träningspass inbokat. Under eftermidagen tränade jag med Jennie och Pauline. Det blev Les Mills nya funktionella corepass, vilket jag tycker är bättre och roligare än de vanliga corepassen. Sedan körde vi bodyvive. Det var första gången jag testade det och det var helt okej. Inte jätteansträngande, men rätt roligt!

Sammanlagt har det blivit över tre timmars fysisk aktivitet idag. Det blev ingen spinning eftersom Emma har blivit sjuk, vilket kanske var lika bra för det känns som att tre timmar räcker, haha. Har dock kvar lite energi fortfarande, men den kan behövas till pluggandet ikväll! Nu har jag en omlett på spisen (multitasking!) som blir dagens middag. SÅ GOTT!Jag har sovit så otroligt bra inatt! Och imorse när jag vaknade möttes jag av en strålande sol. Den här dagen kan ju inte bli annat än bra! Jag har startat den nya veckan med en härlig morgonpromenad och har fått världens vårkänslor. Lite skumt eftersom det är några månader kvar innan det är vår, haha. Men solen lyser, himlen är blå och det är några plusgrader ute. Känns ungefär som att det är påsk!

Idag kommer det att bli mycket träning! Jag ska träna axlar och mage själv och under eftermiddagen blir det två pass med Jennie och Pauline och sedan spinning med Emma. Gissa vem som kommer vara trött ikväll? ;) Under dagen ska jag även umgås med Ann! Very nice! :)

Idag tränades bröst och triceps. Det blev 4 bröstövningar och 3 tricepsövningar. Kring 4 set på varje, mer på nån och mindre på nån annan. Det gick helt okej! Jag känner att jag kommit ur en period då träningen stått ganska stilla. Nu gör jag ökningar i framförallt bröstövningarna i princip varje pass. Åh, jag önskar att man kunnat ha kontinuerlig ökning i alla övningar! Hur nice hade inte det varit? :)