Förmiddagen spenderade jag och gubben på stan. Jag sökte efter muffinsformar i silikon som man kan använda flera gånger. Jag har ett gäng såna, men skulle behöva några fler nu när jag bakar så mycket. Hittade dock inga och kommer inte ihåg var jag köpte de förra? Nån som vet var de finns?
 
 
Nu ska vi strax iväg till gymmet. Foten är fortfarande inte tillräckligt bra för benböj, men några andra benövningar ska jag försöka få till idag! Sedan lämnar jag karln hemma ikväll och umgås några vänner som varit på vift hela sommaren. Ska bli superkul att träffa alla igen!
Detta använder jag ALLTID när jag bakar:
 
 
Ibland bara jättelite för att ge liten touch, men ibland lite mer. Dock behövs aldrig mer än något kryddmått, eller på sin höjd en tesked eftersom det är koncentrerad vanilj från vaniljstänger. Jag tycker att det är helt underbart eftersom jag älskar vanilj. När jag bakar med socker brukar jag hälla på massvis med vaniljsocker för att få vaniljsmaken, men eftersom jag för det mesta bakar sockerfritt är ju detta en grym smaksättare. Ibland använder jag den i kesellan också. Det går alldeles utmärkt att göra egen vaniljsås genom att blanda vaniljpulver med lättkesella och naturell yoghurt. Detta pulver är bland det viktigaste jag har i min kryddlåda :)

 
Igår tränade jag axlar. Det gick riktigt bra! Det känns som att det mesta i min träning går bra nu. Jag började med att köra ett gäng axelpressar själv, sedan körde jag och Rasmus militärpress tillsammans. Det kändes riktigt bra, trots att axlarna redan var rätt trötta ;) Har satt upp ett viktmål i militärpressen som jag ska klara fram till jul. Sedan fortsatte jag med att köra isolationsövningar för utsida, framsida och baksida. Grymt pass!
 
När vi kom hem fick gubben laga mat. Han slängde ihop en supergod currysoppa medan jag snabbstädade lite. Vi skulle nämligen få besök! Ann och Tommy var hos osss igår och vi hade supermysigt! Surrade, sjöng, spelade spel och fikade. En riktigt bra kväll alltså!