Under eftermiddagen tränade jag och Rasmus axlar. Egentligen skulle ju jag ha tränat ben idag, men jag tror aldrig att mina ben har varit så här döda. Har kämpat hårt senaste dagarna ;) Ett axelpass fick bli bra istället. En fördel med att träna med Rasmus är att han får mig att våga testa liite tyngre vikter än jag egentligen vågar. Känns säkert eftersom jag vet att han hjälper mig om jag skulle vara nära att faila. Han orkar ju lyfta mina vikter med typ ett lillfinger, haha ;)


Efter föreläsningen for jag till gymmet för dagens första pass. Kardio! Tanken var 30 minuter eftersom det är mitt minimum per dag nu, men jag kämpade på i 40 minuter istället. Tänkte att det var bättre att cykla lite längre än att stå och vänta på bussen ;)


Träningsmusik;

Godmorgon! Klockan sju var jag ute på morgonpromenad. Tror inte att man kan få en bättre start på dagen! Man blir så pigg och mår så bra! :) Dock känner jag mer och mer hur slitna mina ben är. Jag körde ju ett benpass i lördags, därefter har det blivit en hel del kardio. Hård konditionsträning varje dag och så morgonpromenaderna också såklart. Nu är benen trötta! Och egentligen är det dags för ett benpass idag, men jag känner att det inte kommer bli något bra pass. Vill kunna köra maximalt, vilket jag inte är i form för att göra nu. Så det ser istället ut som att jag kommer att kommer att hänga på Rasmus och köra axlar idag. Det borde gå bättre! Dessutom blir det konditionsträning, såklart. Kanske skulle få med mig Ann och Kristina ifall de hinner :)