Imorgon far vi! Det kommer att bli sååå härligt! Skidor hela dagarna, fest hela kvällarna. Yees, det är verkligen all in som gäller. Vi kommer att vara helt döda efter ett par dagar, hehe!

Nu: sista myskväll med Rasmus innan jag far. Haha, det låter som att jag ska vara borta i en evighet. Det ska jag inte, jag kommer hem igen på söndag. Men ändå. Har lite resfeber. Hade nog aldrig kunnat somna om jag blviit tvungen att sova själv inatt, är lite för excited inför morgondagen, haha.

Aja, tänkte bara uppdatera snabbt så att ni vet att jag lever. Nu blir det dock lite bloggpaus fram tills jag kommer hem igen. Nån uppdatering på facebook kommer nog att dyka upp under resans gång, men datorn och bloggen lämnar jag ett tag. Ha det bra så länge!


Jag har fått lite klagomål på att jag inte uppdaterat bloggen. Insåg att det var två dygn sedan jag skrev senaste inlägget, men jag har haft för mycket att göra för att orka sätta mig ner. Men vad har hänt sen senast då? Lördagkvällen spenderades med fina flickor. Vi var hos Emma och surrade och drack lite. Blev endast en folköl för min del då partysuget inte var på topp, men det duger ju bra det med. Gott i alla fall!


Jennie, Emma och Agnes! :)

Igår var enda dagen på evigheter då jag inte hade något planerat. Förutom zumban på kvällen då. Ägnade dagen åt att färga håret, lagade massa mat som jag fryste in i matlådor, sydde mitt draperi, osv. Passade på att göra sånt jag inte hinner annars helt enkelt! Sedan blev det zumba med Ann och Pauline och lite crosstrainer också. 

Imorse började jag packa lite inför Hemavan innan jag åkte in till IKSU för att träna med Emma. Blev ett litet mixpass då jag kommer missa en del styrketräning när jag är i Hemavan. När vi tränat klart gick jag till skolan för att möta upp Jennie. Vi beställde lite öl till Hemavan då de inte har något systembolag där, utan bara ett ombud. Men nu har vi det fixat! 

Sedan hade vi föreläsning i tre timmar och jag var hemma vid fem. Sen dess har jag lagat mat, ätit, diskat och packat lite mer. Har även hunnit läsa lite i ett av kompendierna till kursen. Snart kommer Anna hit en sväng. Myyys! Och därefter ska jag försöka renskriva dagens anteckningar från föreläsningen innan det är dags att sova. Fullt upp? Japp. Där har ni anledningen till att jag inte uppdaterar så ofta. Citerar Emma; livet kom emellan! ;)  

Imorse kunde vi ta sovmorgon till halv elva. Otroligt skönt! Sedan har jag gått på stan med Jennie. Handlat och planerat inför Hemavan. Det närmar sig med stormsteg nu alltså!

Ikväll blir det mys hemma hos Emma. Kanske nån öl och lite tjejsnack och så! :)