Nu har jag kört 30 mil och är hos mina föräldrar igen. Det var riktigt jobbigt att köra för jag har verkligen massvis av träningsvärk från gårdagens pass! Det var oerhört plågsamt för mina triceps att växla, och jag kunde inte hålla upp armarna, så jag fick hålla längst ner på ratten och vila armarna mot benen medan jag körde. Inte lätt, men samtidigt älskar jag det ;)
Träning,
 
Iförd favorittröjan (Rasmus tröja) ska jag nu börja rulla norrut igen. Har fixat en ny Steelheartskiva, så nu blir det rockballader all the way! Mys!
Jag träffade en bekant på IKSU idag. Eller jaa, en som jag brukar träffa där några gånger i veckan eftersom vi båda tränar mycket och lyckas vara där ungefär samtidigt och då brukar vi utbyta några ord. Idag pratade vi litegrann när vi båda hade setvila. Han har rätt nyligt påbörjat en deff och eftersom jag precis avslutat min så blev det ett givet samtalsämne med träning under deff.
 
 
Hur träningen påverkas av en diet är rätt olika. Han hade blivit svagare från början, men sedan hade han stått stilla på samma vikter. För mig var det ju precis tvärtom! Från början låg jag kvar på samm vikter. Rätt länge faktiskt. Det var bara under sista veckorna som jag blev svagare. Rätt kul hur olika ens kroppar kan svara på lägre energiintag. Men att det blev som det blev för mig kanske beror på att jag ändå åt mycket, men bara bra saker, och fixade mitt energiunderskott genom ökad kardio? Gick sällan omkring hungrig, utan gick ju ner i vikt genom att ändra kosten, inte minska den.. Intressant fundering bara!
Deff, Diet, Fettförbränning, Konditionsträning, Styrketräning, Toppform, Träning, Viktminskning,