Imorgon fyller jag år. Känns som att jag inte behöver bli äldre nu, så jag hade gärna kunnat hoppa över födelsedagen. Men en fördel är att jag äntligen har klickat hem något som jag lääänge velat ha. Jag är så otroligt dålig på att unna mig något, även om det är något som jag har användning för. Men nu tyckte jag att jag minsann kunde unna mig något i födelsedagspresent till mig själv ;)

Det jag har beställt är ett par hörlurar och en mobilväska att ha på armen. Det är någonting som jag verkligen behöver. Jag tycker att det är väldigt jobbigt att vara ute och springa med headset, men kan ju inte vara utan musik. Flera gånger i minuten får jag fixa headsetet eftersom det aldrig sitter på plats. Förhoppningsvis ska ett par hörlurar funka bättre! Och mobilväskan är förstås också till för löpningen. Nu när det är varmare har jag inte alltid jacka på mig, och därmed inga fickor. För att slippa hålla telefonen i handen när jag springer har jag länge längtat efter en mobilväska att ha på armen. Kommer nog få en snygg solbränna av den i sommar ;) Förutom till löpningen så är den ju även bra när jag vill lyssna på egen musik på gymmet!

    

Även denna förmiddagsföreläsning blev inställd. Gör ett försök att lära mig något på hemmaplan innan jag drar till universitetet på eftermiddagsföreläsningen.

Träningsvärken i benen känns mer och mer. Tränade ju ben i tisdags, och just i benen tycker jag att det känns mest två dagar efteråt. Nu känns det mest i baksida lår och rumpa. Körde lite bakåtkickar i cable under passet, vilket jag inte gjort på länge. Har ju kört liknande övningar, men ibland kan små skillnader i övningarna ge massa träningsvärk ;)

Har även träningsvärk i magen. Jag tränade mage igår och redan under gårdagen började träningsvärken dyka upp. Say whaat?! Väldigt ovanligt, men jag är nöjd. Träningsvärk i magen är den allra bästa träningsvärken enligt mig!Idag har jag vilodag. Har kört på hårt i några dagar så kroppen känns lite sliten. Dessutom har jag mycket annat att göra idag, så jag tränar hellre sen i helgen när jag har mer tid, en pigg kropp och verkligen kan ta ut mig ordentligt!