Har ni sett dessa snygga skor från Nike? Jag blir ju sjukt sugen på att skaffa ett par. Sportiga högklackade skor.. Frågan är bara när man ska använda dem? I vissa övningar på gymmet är det ju visserligen en fördel med lite klack, men inte riktigt så här hög, haha. Jag brukar bara ha högklackat vid speciella tillfällen. När jag ska vara lite extra finklädd. Och dessa passar ju inte riktigt för det. De är snarare snygga vardagsskor än träningsskor eller festskor, så kanske något för de som trivs i högklackat och har en lite sportigare stil? 79 dollar kostar de och finns här i flera färger och modeller. 
 
 
Emmanyymaan, Emmas träningsblogg, Justdoit, Nike,
Ikväll har vi gjort något som jag inte gjort på länge. Det var faktiskt två år sedan sist, när vi hade möhippa för Jessika. Jag pratar om bowling! Ikväll har jag och Rasmus bowlat med Anna och Fredrik. Hur kul som helst, trots att jag förlorade, men det visste jag ju redan innan. Det måste vi helt klart göra oftare! 
 
 
Fredrik
 
 
Rasmus
 
Anna
Emmanyymaan, Emmas träningsblogg,
Eftersom det inte blev några bicepsövningar under gårdagens ryggpass fick jag klämma in lite bicepsträning idag istället. Jag har kört ett av de bästa passen på länge! Underbart att ha sådant grymt flyt nu. Det går ju liksom i vågor. Oftast går allt bra, men sedan kommer nån period då ingenting går bra. Hur som helst så kände jag mig stark idag! Vet inte om jag fick till något PB eftersom jag inte har stenkoll på de övningar jag kört idag. Förutom militärpressen då, men jag försökte inte maxa idag. 
 
Dagens pass: 
Militärpress
Sidolyft
Framåtlyft
Arnoldpress
French press
Skivstångscurls
Sittande hantelcurls
Pushdowns
Kabelcurls
Plankan
 
Awesome pass? Jajjamän! Ganska många övningar, men bara 4 set på varje. Förutom sittande hantelcurls där jag körde tre dropset istället. Avslutade det hela med några minuters planka. Orkade inte länge idag eftersom axlarna var trötta och armarna skakade, men fick i alla fall ihop 6 minuter sammanlagt. 
 
 
 
 
Aerosmith, Emmanyymaan, Emmas träningsblogg, IKSU,