Har jag världens bästa karl eller? Eftersom vi ska börja med en sockerfri månad imorgon och jag dessutom är lite extra chokladsugen den här tiden på månaden så kom Rasmus hem med en choklad. Chili, honey, almond. Aldrig testat förr, så det ska bli spännande! Vi utökar kvällsmyset med proteinmuffins, te och Cola light också. 
Emmanyymaan, Emmas träningsblogg,
 
En sockerfri månad - fixar ni det? Crazy har dragit igång en utmaning som innebär att man inte äter något socker i februari. Det är socker i form av godis, glass, fika, m.m. Fruktsocker är okej, så frukt kan ni äta hur mycket ni vill av! Fruktsallader istället för godis är ju inte så dumt! 
 
Även sötningsmedel är okej. Därför planerar jag att baka massa nyttigheter att äta istället för sötsaker. Det finns ju många alternativ som är bättre än godis och kan vara minst lika goda. Jag ska försöka experimentera fram nya recept som såklart dyker upp här! 
 
Någon som hänger på? Kom igen! Februari är ju årets kortaste månad! Vi startar imorgon! 
Eat clean, Emmanyymaan, Emmas träningsblogg,
 
Idag har jag tränar axlar, triceps och biceps.Planen var ju egentligen bara axlar och triceps, men eftersom jag inte tränade biceps igår la jag till ett par bicepsövningar också. Det gick helt okej! Gick upp till 40 kg i militärpressen och det kändes helt okej. Målet för i år är ju 50 kg, så det är bara att kämpa! ;)
 
Dagens pass: 
Militärpress
Sidolyft
Omvänd pecdec
Kabelcurls
Pushdowns
Liggande kabelcurls
Press bakom huvudet
Kickbakcs
Emmanyymaan, Emmas träningsblogg, IKSU,