Jag tänkte köra en sockerfri månad nu igen! Läsaren Malin var sugen på att köra sockerfritt under juli och det passar ju alldeles utmärkt med mina återstående deffveckor. Är det någon mer som är sugen? Fixar ni juli utan glass? För mig funkar det lika bra med en iskall cola light eller loka! 
 
Tanken är att utesluta allt slisk. Det vill säga godis, glass, fikabröd, m.m. Fruktsocker och liknande är tillåtet! Det låter inte så svårt va? 
 
Emma Nyman, Emmanyymaan, Emmas träningsblogg,
 
 
I fredags när jag kom hem från jobbet hann vi äta middag och packa ihop det sista innan första delen av årets cykelsemester skulle genomföras. Vi cyklade till Boden, vilket blev drygt 48 km. Vi höll ett relativt lugnt tempo. Högsta uppmätta kilometertid var 1,48 min, vilket blir ungefär 33 km/h. Helt okej! 
 
Vi övernattade i lillebrors lägenhet i Boden innan vi trampade vidare mot Luleå. Där blev det ett fikastopp och sedan öste vi på fram till Rosvik där vi åt middag. Det blev cirka 10 mil. Sedan cyklade vi till Ladrike - en camping någon kilometer bort. 10 mil på en dag kändes helt okej och nu vet vi att vi fixar Tjejvättern utan problem ;) 
 
Framme i Ladrike! 
 
Syns det att jag cyklat med linne och solglasögon eller? 
 
Idag väntade vi ut regnet och började cykla strax efter tio. Vi hade 6 mil kvar att cykla och pausade i Sikfors hos morbror med familj. Jag tyckte att det gick riktigt bra även idag! Benen var pigga, men rumpan värkte. I vissa backar hoppade vi av cyklarna och gick upp eftersom mamma ville det. Jag tyckte ändå att hon gjorde det grymt bra! Fram till för ett par år sedan har ju inte hon kunnat cykla överhuvudtaget på grund av sin sjukdom och cyklade vi 21 mil tillsammans! Galet! 
 
Vi har träffat många efter vägen som frågat var vi är på väg, osv. Alla blir så förvånade och tycker att det är en stor prestation att cykla Fyrkanten runt. För mig känns det inte riktigt så. Visst, det är en prestation, men vi har fixat det utan att vara vana vid att cykla. Jag har cyklat 2-3 mil 5 gånger i år. Alltså kan i princip vem som helst fixa det, bara man har vilja och inte ger sig i första taget! 
 
 
Emma Nyman, Emmanyymaan, Emmas träningsblogg,
 
Nu har vi cyklat 21 mil! Eller 209,89 kilometer för att vara exakt. Vi gissade med andra ord ganska rätt när vi tänkte att rundan skulle vara ca 20 mil. 
 
Benen känns ändå förvånansvärt pigga. Det jobbiga var att det gjorde så ont i sittbenen! Kanske man borde ha en bättre cykel med bättre sadel om man ska cykla så här långt? Haha. Men vi klarade det och nu ska jag vila resten av dagen. Ett mer ingående inlägg om cykelturen kommer upp lite senare! 
 
Emma Nyman, Emmanyymaan, Emmas träningsblogg,