Nu kära vänner är det dags att säga hejdå. Jag har känt den senaste tiden att jag har haft så mycket att göra och bloggen har hamnat lite i skymundan. Det händer så mycket i mitt liv just nu. Massa skola, jobb och träning så nu hinner jag med högst två blogginlägg per dag och jag känner att de inläggen inte ens blir bra. Det är såklart roligt att blogga, men jag blir för stressad över att känna att jag inte hinner med det och att kvaliten sjunkit avsevärt. Och jag vill kunna lägga mer tid på min älskade Rasmus och mina underbara vänner. Det finns för lite tid och för mycket att göra helt enkelt. 
 
Därför tar jag ett uppehåll nu. Herregud, det känns som ett riktigt break up. Lite sorgligt. Men känner jag mig själv lär jag börja om någon gång, men just nu behöver jag en paus. En vecka, en månad, ett år? Ingen aning. 
 
Hur som helst vill jag tacka er allihopa! Alla som följer mig och skickar söta kommentarer. Tack för den här tiden! Jag kommer att sakna er. 
 
 


Aint nobody got time for that! Har precis haft föreläsning och nu ska jag vidare till personalmöte på jobbet. Tur att det finns protein som nödlösning! Mat får ätas sen när jag har tid!
 
Godmorgon! Jag har sovit riktigt länge. Vi gick och la oss vid halv tio igår och jag vaknade strax innan sju. Någon som fortfarande är förkyld och behöver extra sömn kanske? Det blir en till vilodag från träningen. Tråkigt, men det är superviktigt att lyssna på kroppen. Förhoppningsvis kan jag träna imorgon. Jag har ingenting emot att ha ett par vilodagar, men nu när det nästan gått en vecka känns det som att både det inre och det yttre förtvinar. 
 
Idag kommer bästa vännerna hit från Piteå och Älvsbyn. Tjejhelg! Men innan jag möter upp dem ska jag hinna med att ha ett seminarium på universitetet och ett personalmöte på jobbet. Fullt upp! 
 
 
Dagens frukost består av lättkvarg, lätt vaniljyoghurt, jordnötssmöt, ganola, en halv banan, några cashewnötter och en stor klick hemmagjort äppelmos.