Har jag världens bästa karl eller? Eftersom vi ska börja med en sockerfri månad imorgon och jag dessutom är lite extra chokladsugen den här tiden på månaden så kom Rasmus hem med en choklad. Chili, honey, almond. Aldrig testat förr, så det ska bli spännande! Vi utökar kvällsmyset med proteinmuffins, te och Cola light också. 
Emmanyymaan, Emmas träningsblogg,

3 kommentarer

Emma

31 Jan 2013 22:18

Åh, det lät gott! Hur var den? är det nåt att köpa hem till helgmyset? :D

Sv. Ja, det gick mycket bättre att planka idag, trots träningsvärk i magen. Så länden har större betydelse än vad jag trodde :) (idag har jag visserligen träningsvärk där också, men inte alls samma trötthet som igår).

Ja, det kan det säkert vara. Som sagt, jag är inte så bra på o maxa, så jag får inte ut något av att veta vad min maxning är. Men det kan vara bra som ett test, så kan man ju mäta sen om man blir starkare. Tråkigt när det känns som att det stannar av med utvecklingen. Men det är ju så ibland, man får bara nöta på så brukar det ge sig förr eller senare :)

Ja, det kan säkert vara bra att träna underarmarna för att orka mer i ryggträningen. Som sagt, jag har länge haft underarmarna som svagaste punkt, fastän jag använder dragremmar. Men avvänjer mig från dem just nu, och det går bra, så jag kanske har blivit lite starkare utan underarmsträning ;)

Som sagt, härligt att ligga i så bra fas med plankningen. Nu har jag också fixat 20 min den här veckan iaf, känns bra inför helgen :)

Emmas träningsblogg

01 Feb 2013 13:43

Den var riktigt god! Inte så mycket smak av honung eller chili tycker jag, men god! :)

Precis! Att maxa är ju inget man kan göra varje pass eftersom det sliter mycket på leder, m.m. Men att veta sitt max tycker jag är riktigt bra för att konkret se utvecklingen :)

Jag tror att jag ska lägga in någon övning för underarmarna, men det är ju så sjukt tråkigt att träna sånt! ;)

Crazylicious

01 Feb 2013 22:01

Hihi, ja jag åt ju Plopp igår, som ett slags hej då :P

Kommentera

Publiceras ej