Nu kära vänner är det dags att säga hejdå. Jag har känt den senaste tiden att jag har haft så mycket att göra och bloggen har hamnat lite i skymundan. Det händer så mycket i mitt liv just nu. Massa skola, jobb och träning så nu hinner jag med högst två blogginlägg per dag och jag känner att de inläggen inte ens blir bra. Det är såklart roligt att blogga, men jag blir för stressad över att känna att jag inte hinner med det och att kvaliten sjunkit avsevärt. Och jag vill kunna lägga mer tid på min älskade Rasmus och mina underbara vänner. Det finns för lite tid och för mycket att göra helt enkelt. 
 
Därför tar jag ett uppehåll nu. Herregud, det känns som ett riktigt break up. Lite sorgligt. Men känner jag mig själv lär jag börja om någon gång, men just nu behöver jag en paus. En vecka, en månad, ett år? Ingen aning. 
 
Hur som helst vill jag tacka er allihopa! Alla som följer mig och skickar söta kommentarer. Tack för den här tiden! Jag kommer att sakna er. 
 
 

7 kommentarer

Anna

26 Sep 2013 22:19

Tack så mycket för allt som du delat med oss läsare under lång tid! Jag kommer att sakna din blogg och allt som du brukar skriva i den. Vad ska jag nu läsa när jag går på toa! ;) Men jag förstår att du just nu måste välja bort den. Hoppas att du börjar skriva lite längre fram igen! Kram

Emma

26 Sep 2013 23:23

Klokt beslut Emma!
Det är som med träningen. Det ska vara kul, inte en börda. Och tack själv!
Lycka till med plugg och jobb och träning nu.

Jag hör av mig när jag kommer till Uppsala, så hoppas jag att vi kan få till en dejt :)

Kramkram <3

Crazylicious

27 Sep 2013 06:01

Men åhhh, kommer att sakna din blogg! Men vi håller väl kontakten ändå? Jag tycker att det är ett bra beslut, bloggandet skall inte vara något som är ett tvång och göra så att annat blir lidande... Stor kram till dig!

Jossan

27 Sep 2013 09:14

Även fast det är trist så är det ett bra beslut! Finns annat som behöver ditt fokus just nu och då är det där det ska vara!! :)
SV: Ja, en riktigt bra pulsklocka!

Vad trist! Säg bara till om/när du börjar så är jag där och läser igen! Och självklart håller vi kontakten!! :) Jag vill ju veta hur det går för dig! :) Kramkram

FITNESSLINDA

27 Sep 2013 20:04

En väldigt fin blogg i alla fall :)

Linde

28 Sep 2013 08:56

:( Tråkigt, men förstår att du har fullt upp!

Jossan

08 Oct 2013 16:40

SV: Ja vita bönor borde funka bra det med som pizzabotten! :)
Jag saknar dig med Emma, tänkte faktiskt skriva till dig på facebook igår men glömde bort det när jag väl kom till datorn! :P Jag tror jag är här runt jul så då vill jag jättegärna träffa dig när du kommer hit!! :)
kramkram

Kommentera

Publiceras ej