Ni vet när man snöar in på något TOTALT men sedan liksom glömmer bort att det ens existerar? Lite så är det för mig med min kost. Det är inte alltid jättevarierad om man säger så. I början av sommaren år jag massor av skinkomeletter. Nästan varje dag om jag ska vara ärlig. De består ju av grymma proteinkällor och går att göra fettsnålt om man så önskar. (Jag brukar ta få äggulor, många äggvitor och istället strö över lite ost som får smälta - lagom mycket fett enligt mig!). 
 
Någonstans tappade jag dock dessa omeletter. Istället blev det massvis av proteinpannkakor när jag flyttade till Uppsala och då åt jag det nästan varje dag. Den senaste perioden har det varken varit omeletter eller proteinpannkakor, utan proteingröt. Dock åt jag det till frukost så när det var dags för lunch kikade jag in i kylen och insåg att vi hade allt som behövdes för en god omelett. Nu fattar jag ärligt talat inte varför jag slutade göra omeletter, haha. 
 
 
 
Mitt hembakta bröd och ett gäng morotstavar till omeletten och måltiden kändes komplett! Under perioder då jag vill ligga lågt i kolhydrater äter jag bara omeletten. Inget bröd. Dessa fantastiska skapelser är ju otroligt kolhydratsfattiga!
 
 
Emma Nyman, Emmanyymaan, Emmas träningsblogg,

2 kommentarer

Jossan

24 Sep 2013 13:29

Tycker brödet ser så gott ut! :)
Omelett var längesedan jag gjorde. Brukar ofta ha svårt att hålla mig mätt på det men har man något tillbehör till så brukar det gå lite bättre :)
SV: Ja, jag har redan superont i axlarna. Jag märker verkligen skillnad av ett högre matintag :) Rakt in i musklerna! ;)
Tack, men mötet på arbetsförmedlingen var inget att hänga i gran. Jag kör på mitt eget race istället, blir bättre så :)

Ja jag tycker du ska bli frisk nu! Man har inte tid att vara sjuk som en arbetandes, tränandes student!

kramkram

Sara

24 Sep 2013 21:33

Såg detta - och tänkte på dig! :)
http://www.fitness-lifestyle.se/artiklar/extremt-valtranade-sokes-till-tv-serie.htm

Kommentera

Publiceras ej