Det här fick jag av mina fina syskon i höstas. Lyser upp i höstmörkret och doftar underbart!

Under förmiddagen tränade jag och Emma bröst och triceps. Några olika övningar blev det! Skönt! Har bara varit borta från gymmet i en dag, men saknade det jättemycket, haha. Det är så underbart att få lyfta lite vikter och köra slut på musklerna! När vi hade kört styrka for vi på ett spinningpass på 40 min. Det var riktigt skönt det med! Nu känner jag mig färdigtränad för idag :)


Under mina morgonpromenader brukar jag klä mig så att jag fryser lite när jag först går ut, eftersom jag vet att jag snabbt får upp värmen. Det brukar då bli varmt, men inte svettigt. Idag klädde jag mig bra, men det blev ändå betydligt svettigare än vanligt. Det blåser ju så fruktansvärt mycket att jag nästan rörde mig baklänges istället för framåt på stället där det var halkigt. Betydligt mer utmaning än jag får i vanliga fall. Och väldigt jobbigt. Men jag kämpade på ;)

Förmiddagen ska spenderas på gymmet. Det blir bröst och triceps och sedan spinning med Emma. Hemtentan får vänta till eftermiddagen. Känner mig inte så fruktansvärt stressa över den faktiskt. Kommer mest troligt hinna skriva klart den innan helgen, så jag kan ta det rätt lugnt. Skönt!