Solen skiner och våren känns allt mer som ett faktum. Underbart väder för att fira valborgsmässoafton! Och fira ska vi göra! Jag kommer att spendera min kväll med Piteåtjejer, klasskompisar och lite blandat folk från institutionen. Planen är att fara till campus och spana in majbrasan där. Nyktert för min del, som vanligt (känns som att jag inte längre behöver skriva att jag är nykter på fester för ni har nog börjat förstå det ;P). Men det blir nog hur kul som helst!

Har fått en liten motivationsdipp när det gäller deffen. Detta beror på min förkylning. När jag inte kan träna känns det liksom som att det inte är någon idé att äta bra heller.. Men det är det ju! Det är alltid värt att äta bra.

Under en förkylning laddar jag kroppen med extra mycket energi för att bli frisk. Under helgen har detta bland annat inneburit att jag ätit mer kolhydrater än vanligt, i form av frukt. Vitaminboostar och får i mig energi samtidigt. Och jag vet att så fort jag blir helt frisk och kan träna igen så kommer motivationen till bra mat också tillbaka. Det är bara att härda ut ett tag till! Räknar med att vara tillbaka på gymmet imorgon!

Någonting som hänt under deffen är att jag uppskattar andra matvaror mer. Ett exempel är keso! Tidigare åt jag keso istället för dressing och liknande. Till exempel till kycklingsallad, bara för att få det lite "krämigare". Då kunde jag inte äta keso bara som det är, utan hade det bara som tillbehör. Nu tycker jag mer och mer om keso och kan lätt sitta med en sked och äta den naturell direkt ur burken, och jag tycker att det är riktigt gott! Tänk vad mycket bra man kan lära sig ;) Kommer helt klart fortsätta äta keso även efter deffen!