Jag trodde att det skulle bli svårt att träna ben med endast 150 kcal i magen, men jag och Linde fick faktiskt till ett riktigt bra pass! Passet började med massa raka marklyft och fortsatte sedan med diverse övningar. Rätt mycket maskinträning idag faktiskt. Jag testade benpressmaskinen för första gången på evigheter (jag har ju undvikit böj och pressar pga mitt knä) och det gick bra. Så pass bra att jag tog fullt magasin! Tur att det finns en "riktig" benpress som man kan lasta på viktskivor på. Inte lätt när man börjar bli för stark för vissa maskiner, haha ;) 
 
Jag testade lite benböj också med fri stång, men knät ville inte alls vara med om det. Synd. Mer rehab då! Och så får jag väl vara nöjd med att kunna köra benpress ibland. Men jag måste erkänna att jag längtar väääldigt mycket efter att köra riktigt tunga böj igen! 
 
 

4 kommentarer

Mari

26 Aug 2013 19:45

=) Bra där. Härligt !! Jag körde också ben idag..

5:2-dieten du kör?

Emmas träningsblogg

27 Aug 2013 08:52

Mari: Härligt! :D

Jaa, haha, alla har gissat att det är 5:2 jag börjat med, så jag antar att jag inte var så diskret med det ;)

Crazylicious

27 Aug 2013 11:59

Haha, jobbigt att du börjar bli för stark för maskinerna ;)
Sv: Bra med inläggen i skorna! Från någon speciell butik eller? :) Snart är nog fossingarna toppen igen.
Kul att du vill komma till Ursvik! Och ja, ett gympass måste också planeras in! :D Åhh, så roligt att man har funnit en ny träningskompis, även om vi inte direkt bor nästgårds så borde vi ju kunna träffas en gång i månaden iaf ;) Kram!

Emmas träningsblogg

27 Aug 2013 19:07

Crazy: Haha, jaa ;) Tur att det finns fria vikter! Jag tycker inte att det verkar vara så många stora killar som tränar på Friskis och det kanske beror på det? Om jag orkar ta hela magasinet i en del maskiner, vad ska dom ta då? Då måste ju allt vara alldeles för lätt för dem liksom!

Jag köpte bara enkla inlägg från Intersport nu, men eftersom jag redan känner att det blivit bättre kan det vara värt att satsa på ett par formgjutna inlägg framöver :)

Jaa :D Jag vet inte riktigt när jag ska till Stockholm nästa gång, men om det blir så att jag pluggar där kommer jag ju dit redan på måndag ;) Och pluggar jag där borde vi ju kunna tajma in en del promenader och träningspass! Annars lär jag ändå åka dit då och då ;)

Kram!

Kommentera

Publiceras ej