God förmiddag! Jag ska strax till gymmet och plåga rygg med Linde. Om det inte är allför mycket folk kanske vi filmar en ryggövning som jag vill visa er. Vet nämligen inte riktigt hur jag ska förklara den! Jag hoppas på ett helgrymt ryggpass. Det behövs! Jag har nämligen drabbats av lite hemlängtan efter att ha tittat igenom gamla bilder nu på morgonen. Hemlängtan till både Umeå och Älvsbyn. Jag hoppas att vi har någon ledig långhelg i höst då vi kan besöka alla nära och kära! 
 

6 kommentarer

Crazylicious

28 Aug 2013 10:16

Åh, jag älskar den där bilden! :D Trist med hemlängtan, men så är det väl ibland. Kram till dig!
Sv: Tack tack, vännen! Mår lite sämre idag, men jag överlever ;)
Nej fy bubblan, du skall ju bli stor och stark! Ingen diet här inte ;) :)
Kram kram!
Men wow, blir faktiskt impad av att du tar hela magasinet ibland! Galet ju! Antingen är du jättestark eller så är maskinerna dåliga ;) Jag chansar på det förstnämnda :)
Åh, jag kanske skall kolla in sportbutikerna då... Behöver verkligen bra sulor till mina skor.
Kul med plugget! När vet du hur det blir med den biten?
Kram!

L

28 Aug 2013 10:40

jag saknar dig massor! Minns våra år <3 Snart ses vi igen hoppas jag :) du är superduktig <3

Emmas träningsblogg

28 Aug 2013 11:45

Crazy: Haha, jaa :D Svårt att få med Rasmus på spännarbilder.. Jag vill ju ta nån ny liknande bild! ;D

Jaa, ibland får jag hemlängtan till både Umeå och Älvsbyn.. Det är som att jag inte riktigt fattat att jag bor i Uppsala och tror att jag ska tillbaka till Umeå när som helst.. Och så inser jag att jag inte ska det och det känns lite tråkigt.. Eller snarare nostalgiskt kanske! Saknar vår stora lägenhet, mina klasskompisar, universitetet, gymmet och allt sånt :P

Precis! :D Här ska byggas muskler! Finns ingen tid till att hålla på och smådeffa hela tiden om jag ska tävla nästa år ;)

Haha, men tack! Det händer ju inte ofta att jag tar hela magasinet.. Bara en del övningar ;)

Jaa, det finns enkla inlägg för nån hundring på sportbutikerna.. Jag har köpt hålfotsinlägg, men det finns för hälarna och sånt också :)

Jag borde få veta idag eller imorgon om jag kan plugga i Uppsala eller inte.. Jag hoppas att jag kan göra det, för då har jag ju mer tid till att jobba och träna :)

Kram!

Emmas träningsblogg

28 Aug 2013 11:48

L: Jag saknar dig med gumman! <3 Jaa, hoppas att du kan komma ner och hälsa på snart! Och att jag kan komma upp nån helg! Kraaam <3

Jossan

28 Aug 2013 19:39

Haha! Även fast jag sett bilden förr hajjar jag ändå till och tänker SHIT vad bitig hon blivit på så kort tid^^
Och jag förstår att du har hemlängtan! Är ju verkligen nytt att flytta så långt hemifrån, tur du har Rasmus iaf :) Och vän/familj finns ju kvar här uppe och saknad dig med! Även jag!! :)
SV: Nej faktiskt det har du rätt i! Det enda blå naturliga man äter är ju typ blåbär! :P Och nu; blåa fitnessnudlar ;)

Ja och jag har alltid min mobiltelefon i fickan på byxorna eftersom jag lyssnar på spotify varje gång jag tränar så jag är beroende av fickor! :P har köpt ett armband jag också kan använda till mobilen men gillar att ha den i byxorna mer :P


Vad kul att han har ett jobb på gång, även fast det bara är ett kortare! :) Och spännande med att starta eget, önska han ett STORT lycka till från mig :)

Ja jag lämnade in Cvt till extrajobbet idag. Men jag vet inte om det blir något men är bättre än ingenting :) Och ja, jag kommer verklgien fortsätta leta ekonomijobb under tiden :)

kram

Emmas träningsblogg

30 Aug 2013 19:10

Jossan: Haha, en vacker dag kanske jag har så stora biceps själv och slipper ha Rasmus bakom mig i spegeln ;)

Jaa, det är faktiskt ett rätt stort steg att flytta så här långt! Jag har inte riktigt tänkt på det, för jag trivs så bra här, men nu börjar det kännas som att det var alldeles för längesedan jag var i Umeå och Älvsbyn och då inser jag liksom att det inte är så lätt att bara åka dit över en helg.. Det är betydligt svårare än att åka mellan Umeå och Älvsbyn och man måste planera mer :P Men snart nån gång ska jag komma och hälsa på! Måste bara få mina scheman och sånt så att jag vet när jag är ledig :)

Jaa, precis! Blåbär ska ju vara blå ;) Och blåbärsgröt kan vara blå, men inte så mycket annat ;) Mer färg i köket!!

Okej, smart! Jag skulle också vilja lyssna på musik när jag tränar, men tycker att det verkar vara så knepigt med sladdar och sånt som är ivägen.. har du nå hörlurar som är trådlösa? :)

Okej, hoppas att du får jobbet! Håller alla tummar! :)

Kram!

Kommentera

Publiceras ej