Jag kunde knappt ta mig upp ur sängen idag. Träningsvärken efter söndagens maxning i marklyft känns mer idag än igår. Jag tror inte att ländryggen kommer att gilla det som komma skall - fleeera timmar i skolan. Föreläsningar 10-15 och därefter plugg med Linde. 
 
Innan dess finns det ju gott om tid för annat! Jag ska bara avsluta frukosten och sedan cykla in till stan och träna på Frikis där.Friskis i stan öppnar lite tidigare än de andra, så därför tränar jag gärna där när jag ska direkt vidare till universitetet. Inte samma stress. 
 
Rygg och baksida axlar väntar idag! Ett av de roligaste passen just nu. Jag fått sån grym kontakt den senaste tiden och jag har hittat övningar som jag verkligen älskar. Dock har det blivit lite för få roddövningar, så jag ska försöka få till mer sånt under dagens pass. 
 
Nää, hörrni. Nu har jag lallat omkring i en timme här hemma och packat grejer inför dagen, ätit frukost, osv. Dags att börja cykla mot gymmet. Let's get this party started! 
 
 

4 kommentarer

Crazylicious

10 Sep 2013 07:59

Åh, jag har också värk efter marklyften igår. Ha en trevlig dag nu! Kram!
Sv: Jo, kärleken till träningen finns ju där :) Känner mig verkligen hemma i gymmet! Och jag vet att det tar tid, haha, brukar tänka att om fyra år är jag där jag vill vara, men då kommer jag nog ändå ha bytt tankebana och vill vara ännu större ;)
Ja, visst var det annat på vår tid!? Haha, man var ute och lekte och det fanns inte datorer med tusen spel och internet i hemmet, små barn hade inte iPhones med mera. usch, dagens samhälle! ;)
Kram kram!

Mari

10 Sep 2013 11:21

Ja dom där marklyften, jäklar så dom lämnar värk efter sig :) Men det är gött :)

Emmas träningsblogg

11 Sep 2013 10:36

Crazy: Härligt! Det ska kännas att man tränat ;) Men lite jobbigt är det ju att ha träningsvärk i just ländryggen eftersom man använder den hela tiden när man står, går, cyklar, osv :P

Haha, förstår hur du menar! Jag har som mål att vara i toppform om fem år, men jag tror alltid att man kommer att sträva efter att bli bättre, större, starkare.. Men tänk när man är 80 år, då kommer man garanterat att se tillbaka på den här tiden och önska att det var så här man såg ut då också!

Precis! Det var massa utelekar. Vet dagens barn ens vad kurragömma med dunk är? Jag kommer ihåg när vi fick internet och jag och syskonen fick sitta vid datorn 20 minuter om dagen ;P

Kram!

Emmas träningsblogg

11 Sep 2013 10:37

Mari: Verkligen! Jag brukar inte ha så HÄR mycket träningsvärk, men antar att det beror på att jag maxade :)

Kommentera

Publiceras ej